Over ons

Splinternieuwe kantoormeubelen
bereikbaar voor iedereen!

Onze missie

Ons ruime assortiment bureautafels, vergadertafels, bureaustoelen, vergaderstoelen, kantoorkasten, ladeblokken, kantinetafels, kantinestoelen en kantooraccessoires maakt dat Bureaus Etc u altijd direct uit voorraad kan voorzien van kwalitatief hoogwaardig kantoormeubilair. Dit doen wij snel, goed en goedkoop. U kunt het meubilair direct zelf meenemen of door ons (transport is in eigen beheer) tegen een meerprijs bij u laten afleveren. Of u nu één werkplek wilt inrichten of een hele afdeling, wij zorgen ervoor! Korte lijnen naar u zorgen voor een helder overzicht.

 

Goed kantoormeubilair is essentieel voor goed gemotiveerd personeel. Kantoormeubilair dient te voldoen aan de hoge eisen van de Arbo-wetgeving én van de mensen die aan het kantoormeubilair werken. Natuurlijk voldoet het kantoormeubilair uit ons assortiment aan de meest recente eisen die de Arbo-wetgeving stelt.

Maatschappelijk verantwoord

Bureaus Etc is ook een maatschappelijk verantwoord bedrijf. Door de verkoop van splinternieuw maar soms ook van refurbished kantoormeubilair verlengen wij de levensduur van dit bestaande nog in perfecte staat verkerende kantoormeubilair. Op deze manier dragen wij als leverancier en u als onze klant bij aan een beter milieu. Milieubewustzijn en een productie met hoge kwaliteit die de omgeving niet belast zijn al jarenlang de belangrijkste peilers van onze producenten. Bovendien zijn onze producenten ISO 9001, ISO 14001, PEFC en FSC gecertificeerd. PEFC en FSC staan voor hout dat in een gecertificeerd bos zorgvuldig wordt gekapt, zodat het bos blijft bestaan.

 

Door onze lage overhead (geen showroom) zijn wij in staat het kantoormeubilair zeer scherp aan u te kunnen aanbieden. Natuurlijk kunt u het meubilair wel na afspraak in ons magazijn komen bekijken. Vanzelfsprekend denken wij graag met u als opdrachtgever mee en zijn wij vooral uit op een langdurige samenwerking gebaseerd op wederzijds vertrouwen en ondernemerschap.

Grote voorraad

Wij bieden een ruime voorraad aan tweedehands kantoormeubelen direct uit voorraad leverbaar. Snel leveren is mogelijk.

Jarenlange ervaring

Wij zijn een familiebedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van de verkoop en verhuur van kantoormeubelen.

Tevreden klanten

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,1! Goede en persoonlijke service staat bij ons altijd voorop.